کمد بایگانی اورند پیشرو – فاز ششم، در اتاق دوازدهم این مجموعه بزرگ راه اندازی شد که شامل ۱۳ بلوک متحرک ۲ متری به همراه ۲ دستگاه درب و قفل مرکزی در ۱ ردیف و تعدادی بلوک ثابت در ابعاد مختلف یک و نیم متری، دو متری و دو و نیم متری می باشد. از ویژگی های این پروژه ارتفاع کم سیستم و کم شدن تعداد طبقات می باشد. به علت کم بودن ارتفاع اتاق(۲۰۰ سانتی متر)، سیستم در ابعاد ۱۹۰*۶۲*۲۲۰ سانتی متر طراحی و تولید گردید تا ضمن استفاده حداکثری از اتاق، حرکت بلوک ها به راحتی صورت پذیرد. این اتاق ظرفیت بایگانی بیش از ۳۰۰۰ عدد زونکن را داراست.
از ویژگی های بارز قفسه بایگانی ریلی، امکان تنظیم ابعاد و سفارشی سازی محصول طبق فضای شماست. به این صورت که قبل از خرید، کارشناسان ما از محل شما بازدید کرده و طبق ابعاد فضای بایگانی شما سیستم مورد نظر را برای شما طراحی می کنند و به صورت پلان، نما و پرسپکیتو به شما ارائه می کنند تا قبل از خرید، از نحوه چیدمان و ابعاد و اندازه قفسه خود مطلع شوید. کمد بایگانی اورند پیشرو نیز به همین صورت ابتدا نقشه شده است و سپس تولید و راه اندازی شده است.
همانطور که می دانید پروژه اورند پیشرو در چند فاز اجرا شده است که در اینجا به تعدادی از آن ها اشاره می کنیم. جهت مشاهده پروژه ها بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
جهت مشاهده فاز اول بایگانی ریلی اورند پیشرو کلیک کنید.
جهت مشاهده فاز دوم قفسه ریلی اورند پیشرو کلیک کنید.
جهت مشاهده فاز سوم پروژه قفسه ریلی بایگانی اورند پیشرو کلیک کنید.
جهت مشاهده فاز چهارم پروژه قفسه ریلی فلزی اورند پیشرو کلیک کنید.
جهت مشاهده فاز پنجم پروژه قفسه بایگانی اورند پیشرو کلیک کنید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت درخواست بازدید از فضای خود با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید.
در ادامه به مشاهده تصاویری از این پروژه می پردازیم.
منتظر فاز های بعدی این پروژه عظیم باشید.