اطلاعات پروژه:
قفسه ریلی بیمارستان مفتح ورامین در دو فاز توسط شرکت جهان بایگان اجرا شد. فاز اول این پروژه که شامل 6 بلوک متحرک 5 متری، 1 بلوک ثابت 5 متری و 1 دستگاه درب و قفل مرکزی بود در سال 1398 راه اندازی شد. پس از افزایش حجم اسناد و مدارک پزشکی این مجموعه و نیاز به ظرفیت بیشتر، قفسه های جدید در ادامه کار قبلی طراحی و تولید گردید. سپس در محل مشتری راه اندازی و نصب شد.
قفسه های جدیدی که در فاز دوم این پروژه به آن افزوده شد شامل 2 بلوک متحرک 5 متری بود که دقیقاً در همان رنگ و در همان ابعاد تولید شد؛ گویی که از ابتدا سیستم شامل 8 بلوک متحرک بود نه 6 بلوک!!!
قفسه های جدید در امتداد قفسه های قبلی راه اندازی شد و طبق خواسته کارفرما بدون درب و قفل مرکزی مورد استفاده مشتری قرار گرفت.
خرید مجدد این مجموعه محترم از شرکت جهان بایگان نشان دهنده رضایت تولید کننده از کیفیت سیستم های بایگانی ریلی شرکت جهان بایگان و اعتماد دوباره آن مجموعه می باشد.
مفتخریم از همکاری با این مجموعه محترم که کیفیت را به کمیت ترجیح می دهند و خریدی سرمایه ای انجام می دهند.
محل اجرا: بیمارستان مفتح ورامین
تاریخ اجرا: 1402/02/13
متراژ: 8 بلوک متحرک 5 متری به همراه قفسه ثابت و 1 دستگاه درب و قفل مرکزی
موقعیت: استان تهران
نوع محصول: قفسه بایگانی ریلی
تاریخچه بیمارستان شهید دکتر محمد مفتح ورامین از بدو تاسیس تا کنون:
پیرو درخواست شماره 2079 مورخ 13/03/1360 سرپرست بیمارستان شهید دکتر محمد مفتح ورامین و دستور مورخ 19/03/1360 آقای مهندس صفری سرپرست اداره کل کشاورزی و عمران روستایی استان تهران و در مورخ 13/07/1360 جلسه ای در محل اداره کشاورزی و عمران روستای ورامین با حضور مسئولین شهر به بهداری واگذار شد که شامل ساختمان مرکزی، دو حلقه چاه آب در محوطه ، ده واحد خانه سازمانی ، تعمیر گاه و موتور خانه و سایر تاسیسات موجود در محوطه بیمارستان که از قبل بوده و الباقی ساختمانها اعم از درمانگاه و اورژانس و بخش آی سی یو و نمازخانه بیمارستان توسط خیر، جناب آقای حاج ناصر قالیشورانی ساخته شد و دو ساختمان سه طبقه شامل بخش داخلی ، اطفال ، پلی کلینیک و اداری و تاسیس بخش دیالیز در سال 1376 توسط هیئت امناء بیمارستان ساخته شد .
کل زمین بیمارستان زمان تحویل 41700 متر بوده و پس از دو مرحله اصلاح به متراژ 38700 متر می باشد و دارای دو سند می باشد . شروع کار درمانی در بیمارستان 1360 بوده که با انتقال زایشگاه از بهداری سابق در کارخانه قند ورامین به بیمارستان شروع شده ، و به مرور زمان بخشهای دیگر به مرکز اضافه شده است.