شرکت جهان بایگان، برترین تولیدکننده تجهیزات بایگانی | تاریخ تاسیس: 1375/12/25 (27 سال سابقه)

بایگانی ریلی سازمان هنری رسانه‌ای اوج

قفسه ریلی سازمان هنری رسانه‌ای اوج در آبان ماه سال ۱۴۰۲ شرکت جهان بایگان در یک ردیف و متناسب با نوع پوشه‌ها و اسناد بایگانی آن سازمان، طراحی شد. این مجموعه با استفاده از ۹۰ درصد از فضای خود بیشترین ظرفیت بایگانی را در فضای موجود برای نگهداری و ذخیره سازی اسناد خود به وجود آورده است.

این پروژه شامل ۳ بلوک متحرک به ابعاد 190*52*150 سانتی متر در 9 طبقه طراحی شده است و مهم ترین ویژگی این پروژه نهایت استفاده از ابعاد اتاق بایگانی است.

بارزترین مزیت قفسه ریلی سازمان اوج ، بهینه‌سازی فضا و بهره‌وری بیشتر از فضا در مدیریت اسناد و مدارک در محیط‌های اداری است که از مزیت های قابل توجه قفسه ریلی، امکان افزودن قفسه به سیستم موجود بعد از گذشت سالیان می باشد. یعنی شما می توانید حتی ۱۰ سال بعد به تعداد قفسه های خود بیفزایید و ظرفیت خود را افزایش دهید. قفسه ها دقیقا با همان مشخصات تولید می شوند و در کنار قفسه های قدیمی تر جای می گیرند. گویی که از ابتدا سیستم به همین شکل بوده است.

محل اجرا: سازمان هنری رسانه‌ای اوج

تاریخ اجرا: 1402/08/10

متراژ: 3 بلوک متحرک 1.5 متری و 1 دستگاه درب و قفل مرکزی

موقعیت: استان تهران

نوع محصول: قفسه بایگانی ریلی

سازمان هنری رسانه‌ای اوج مؤسسه‌ای شبه‌دولتی وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که در سال ۱۳۹۰ تأسیس شد هزینه و اعتبارات تولیدات این مؤسسه با حمایت سپاه پاسداران تأمین می‌شود این سازمان در زمینه تولید محصولات فرهنگی مطابق جهت‌گیری‌های رهبر جمهوری اسلامی ایران در بخش‌های مختلف مانند سینما، تئاتر، موسیقی، گرافیک و تبلیغات شهری فعال است. به گفته بنیانگذاران آن اهداف این سازمان ایجاد بستری برای شناسایی، آموزش و جهت‌دهی نیروهای مستعد انقلابی در عرصه‌های مختلف هنری و رسانه‌ای و نیز فراهم کردن زمینهٔ تولید و توزیع محصولات هم‌سو با انقلاب اسلامی می‌باشد.

گسترده شدن فعالیت‌ها و حضور سپاه پاسداران در سینما با حضور طیفی از چهره‌های نظامی سابق و کادرهای سپاه پاسداران بودند که به دلایل مختلفی از علائق شخصی گرفته تا الزامات سازمانی وارد سینما شدند. ابراهیم حاتمی‌کیا و احمدرضا درویش از شاخص‌ترین چهره‌های برآمده از این سازمان در سینما محسوب می‌شوند. اما حضورهای سپاه پاسداران در دهه ۷۰ و نیمه اول دهه ۸۰ کاهش پیدا کرد ولی سپاه لزوم حضور همه‌جانبه در فعالیت‌های فرهنگی را احساس کرده و با تجدیدساختار و تعریف مأموریت‌های تازه در حوزه فرهنگ با تشکیل سازمانی به نام «اوج» فعالیت‌هایش را در بخش‌های مختلف فرهنگی از جمله سینما آغاز کرد.

در حوزه تولیدات فیلم‌های بلند سینمایی، مؤسسه اوج با فیلم‌های سینمایی چ و بادیگارد ساخته چهره قدیمی برآمده از سپاه، ابراهیم حاتمی‌کیا به عنوان نخستین تولیدش خبرساز شد. فیلم چ که با هزینه ۶ میلیارد تومانی ساخته شد، کمتر از دو میلیارد تومان در گیشه درآمد داشت. این در حالی بود که تبلیغات شهری بسیار گسترده و پرهزینه‌ای برای آن انجام شد و صدا و سیما علاوه بر تبلیغات، تمام هیاهوهای پیرامون آن را هم پوشش داد تا آنجا که حاتمی‌کیا از عزت‌الله ضرغامی بابت اینکه «غیرتمندانه پای فیلم ایستاد» تشکر کرد. فیلم بادیگارد با این مضمون ساخته شد که نگهبانی از اصل نظام و نه چهره‌های لغزیده دولتی بوده‌است. این فیلم نیز همانند فیلم چ با تبلیغات گسترده همراه بود اما فروش آن حتی هزینه تبلیغات آن را نیز تأمین نکرد

در فیلم ایستاده در غبار به عنوان محصول تکمیل شده از بخش مستندسازی، مسیر ورود استعدادهای تازه مثل محمدحسین مهدویان به سینمای حرفه‌ای هموار شد.

با موفقیت این فیلم‌ها، زمینه تثبیت «اوج» در سینما با امکانات گسترده مالی و تدارکاتی آن فراهم شد. به وقت شام ساخته ابراهیم حاتمی‌کیا دربارهٔ حضور نیروهای ایرانی در جنگ داخلی سوریه، تنگه ابوقریب دربارهٔ روزهای پایانی جنگ ایران و عراق جزو آثار تقدیر شده سال‌های اخیر این مؤسسه بودند که با تبلیغات و تقدیر نسبی منتقدان بر پرده سینماها رفتند.

جهان بایگان را در پلاس گوگل دنبال کنید.