اطلاعات پروژه:
سیستم بایگانی متحرک ریلی بیمارستان مفتح در اتاق بایگانی مدارک پزشکی این مجموعه محترم اجرا شد.
بیمارستان شهید دکتر محمد مفتح- ورامین در اولین فاز احداث مرکز بایگانی در سال 1398 سفارش 7 عدد بایگانی ریلی به طول 5 متر و 4 عدد قفسه ثابت را داده بود که به خاطر رضایت از سیستم بایگانی و افزایش ظرفیت ذخیره و نگه داری اسناد و مدارک خود سفارش 2 عدد بلوک متحرک دیگر را در سال 1402 داده و در سال 1403 هم نظیر سال پیش دو عدد بلوک متحرک 5 متری دیگر به مجموعه خود اضافه کردند.
کاربرد قفسه بایگانی در بیمارستان شامل موارد زیر است:
1- نگه داری و حفظ اسناد پزشکی 2- دسترسی سریع به اطلاعات پزشکی3- برنامه ریزی درمانی مناسب4- مدیریت اطلاعات مالی5- پایش استاندارد ها و قوانین6- حفظ امنیت اسناد7- حفظ اسناد تاریخی8- مدیریت فضای فیزیکی9- سازماندهی و دسترسی آسان10- حفظ و امنیت اطلاعات و ….
سیستم بایگانی ریلی جزو کالای سرمایه ای هر مجموعه به شمار می آید که علاوه بر قابلیت افزایش و کاهش تعداد بلوک ها باید دارای خدمات پس از فروش و دمونتاژ و مونتاژ (راه اندازی مجدد) را داشته باشند تا در صورت تغییر مکان ، امکان جابجایی و تغییر در اتاق بایگانی موجود باشد و بتوان برای سالیان سال از این سیستم بهره برد.
همانطور که در تصاویر خواهید دید بلوک های بایگانی دقیقا مطابق سفارش قبلی بیمارستان شهید دکتر مفتح طراحی و اجرا شد گویی که از ابتدا در این ظرفیت اجرا شده است.
در ادامه به مشاهده تصاویر این سیستم می پردازیم.
محل اجرا: بیمارستان شهید دکتر محمد مفتح -ورامین
تاریخ اجرا: 1403/05/30
متراژ: 2 بلوک متحرک 5 متری به 9 بلوک متحرک و 4 بلوک ثابت قبلی اضافه گردید.
موقعیت: استان تهران- ورامین
نوع محصول: قفسه بایگانی ریلی
تاریخچه بیمارستان شهید دکتر محمد مفتح ورامین از بدو تاسیس تا کنون:
پیرو درخواست شماره 2079 مورخ 13/03/1360 سرپرست بیمارستان شهید دکتر محمد مفتح ورامین و دستور مورخ 19/03/1360 آقای مهندس صفری سرپرست اداره کل کشاورزی و عمران روستایی استان تهران و در مورخ 13/07/1360 جلسه ای در محل اداره کشاورزی و عمران روستای ورامین با حضور مسئولین شهر به بهداری واگذار شد که شامل ساختمان مرکزی، دو حلقه چاه آب در محوطه ، ده واحد خانه سازمانی ، تعمیر گاه و موتور خانه و سایر تاسیسات موجود در محوطه بیمارستان که از قبل بوده و الباقی ساختمانها اعم از درمانگاه و اورژانس و بخش آی سی یو و نمازخانه بیمارستان توسط خیر، جناب آقای حاج ناصر قالیشورانی ساخته شد و دو ساختمان سه طبقه شامل بخش داخلی ، اطفال ، پلی کلینیک و اداری و تاسیس بخش دیالیز در سال 1376 توسط هیئت امناء بیمارستان ساخته شد .
کل زمین بیمارستان زمان تحویل 41700 متر بوده و پس از دو مرحله اصلاح به متراژ 38700 متر می باشد و دارای دو سند می باشد . شروع کار درمانی در بیمارستان 1360 بوده که با انتقال زایشگاه از بهداری سابق در کارخانه قند ورامین به بیمارستان شروع شده ، و به مرور زمان بخشهای دیگر به مرکز اضافه شده است که در حال حاضر بیمارستان شامل بخشهای ذیل می باشد .