اطلاعات پروژه:
خدمات پس از فروش بایگانی ریلی نفت فلات قاره ایران در دفتر مرکزی تهران این مجموعه محترم اجرا شد. این پروژه در 1 ردیف اجرا شده و شامل 6 بلوک متحرک 3 متری به عرض 60 می باشد که از یک طرف به دیوار چسبیده و از طرف دیگر دارای 1 دستگاه درب و قفل مرکزی می باشد.
اولین بار این پروژه در سال 1383 اجرا شد و در طول تمامی این سال ها هیچ نیازی به سرویس و تعمیر نداشته و همانطور که در تصاویر مشاهده میفرمایید از استحکام و ایستایی بالایی برخوردار بوده است.
نکته ای دیگر قابل توجه در این پروژه، کیفیت بالای رنگ قفسه های بایگانی ریلی شرکت جهان بایگان است که با گذشت 20سال همچنان مانند روز اولی است که خریداری شده است.
این ها همه مواردی است که قفسه بایگانی ریلی را به کالای سرمایه ای برای شرکت ها تبدیل کرده است و سالیان سال میتوانند از این محصول و خدمات پس از فروش آن استفاده نمایند ولی آیا تمامی بایگانی ریلی های موجود در بازار از یک کیفیت برخوردارند مسلما جواب این سوال خیر است و نکته حائز اهمیت این است که چگونه تولیدکنندگان معتبر بایگانی ریلی را بشناسیم.
قدم اول: جستجو در اینترنت و شناخت تولیدکنندگان
قدم دوم: بررسی سایت تولیدکنندگان
قدم سوم: صحت اعتبار تولیدکنندگان معتبر
روش اول:استعلام از طریق سایت دولتی روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران به آدرس https://www.rrk.ir/
با بررسی این موارد و بازدید از نمونه های اجرا شده قطعا می توانید بهترین انتخاب را برای شرکت یا سازمان خود داشته باشید.
در ادامه به مشاهده تصاویر این سیستم می پردازیم.
نفت فلات قاره ایران:
تاریخچه و معرفی شرکت :
نخستین قرارداد اکتشاف و بهرهبرداری نفت دریایی در خلیجفارس اواسط دهه 1330 خورشیدی توسط شرکت ملی نفت ایران با شرکت ایتالیایی آجیپ منعقد شد. این قرارداد شامل اکتشاف، توسعه و بهرهبرداری از منابع نفتی در بخش شمال غرب خلیجفارس بود و در نهایت در سال 1339 با کشف نفت در میدان بهرگانسر، نفتخیز بودن بستر خلیجفارس برای همگان به اثبات رسید.
با تشکیل کنسرسیوم مشترک سیریپ میان شرکت ملی نفت ایران و شرکت ایتالیایی آجیپ فصل جدیدی از تاریخ صنعت نفت ایران و دوره تازهای از حیات خلیجفارس زیر سایه نفت آغاز شد و فوران نفت از بهرگانسرآغازی برای ورود شرکتهای بزرگ نفتی جهان به خلیجفارس بود.
در فاصله کمتر از 10 سال، شرکتهای نفتی بزرگی همچون شرکت آمریکایی آموکو در جزیره خارگ، شرکتهای آمریکایی آرکو، مورفییونیون و سان، شرکت بینالمللی فیلیپس و ONGC هند در جزیره لاوان و شرکت فرانسوی ELF در جزیره سیری، به کاوش و تولید نفت پرداختند. شرکت ملی نفت ایران نیز به ایجاد و تشکیل کنسرسیومهای مشترک با این شرکتها پرداخت و شرکتهای تازهای با عناوین آیپک (در جزیره خارگ) لاپکو و ایمینیکو (در جزیره لاوان) و سوفیران (در جزیره سیری) هر کدام بخشی از تولید نفت دریایی ایران در خلیجفارس را بر عهده گرفتند.
شرکت نفت فلات قاره ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی:
پیروزی انقلاب اسلامی، بسیاری از چارچوبها و قواعد سیاسی و اقتصادی ایران را با دگرگونی و تغییر مواجه ساخت و زمینه خودباوری و استقلال واقعی صنعت نفت ایران را فراهم کرد. در شهریورماه سال 1359 شرکت ملی نفت ایران، با ادغام شرکتهای مختلط ایرانی و خارجی، شرکت نفت فلات قاره ایران را به عنوان متولی تولید نفت و گاز دریایی ایران در خلیجفارس و دریای عمان ایجاد کرد. از این پس وظیفه استخراج و بهرهبرداری از میادین نفتی خلیجفارس بر عهده شرکت نفت فلات قاره ایران گذاشته شد و متخصصان این شرکت، با تلاش مثالزدنی خود، علاوه بر تولید بیوقفه نفت دریایی ایران، حاکمیت کشورمان بر آبهای نیلگون خلیجفارس را نیز تثبیت کردند.
این شرکت بخش قابل توجهی از تولید نفت ایران در طول بیش از 1200 کیلومتر از گستره آبهای خلیجفارس را با بیش از نیم قرن تجربه بر عهده دارد. حوزه فعالیت شرکت نفت فلات قاره ایران محدوده جغرافیایی خلیجفارس و دریای عمان در شش منطقه عملیاتی شامل منطقه ساحلی بهرگان و جزایر خارگ، سیری، لاوان، کیش و قشم و نیز سکوهای بهرهبرداری است.